Börja här

Välkommen hit!

Känslor har något att säga oss. Kan du tillåta dom och lyssna på dom även när dom är obekväma?

Man kan förändra sina känslor genom rörelse och kroppspositioner – här visas hjältepositionen.

I videofilmerna nedanför beskrivs olika strategier man kan ha kring starka känslor oavsett vilken känsla det gäller.

Ibland är det undvikandets strategi som är den bästa men ofta är den bara till för flykt och för att inget lärt oss att vara krigare när det kommer till känslor.

Om vi kan finna det inre modet att vara med svåra känslor kan vi också transformera våra känsloliv. Finns det en styrka i dig som det är dags att integrera?

Har du modet att transformera ditt inre liv? Vill du vara en av de superhjältar som går i fronten för ett nytt moget sätt att hantera känslor?

När du vill transformera känslor får du ha modet att vara med det obehagliga. Ha med dig i bakgrunden att man inte kan dö av känslor.

Det kan vara befriande att ge utlopp för sina känslor genom konstnärliga uttryck.

Ibland återstår inget annat än att överlämna sig och att be något högre om hjälp.

En teknik som fungerar bra för att förändra känslor kallas Tapping/knackning/EFT. Det är enkelt att göra själv hemma och det lugnar hjärna och nervsystem och negativa känslor minskar ofta i styrka inom några minuter. Det finns många videos på engelska på Youtube och en del på svenska också om man söker på Tapping/EFT.  Här är en kort video med förklaring av tapping och demonstration av vilka akupunkturpunkter man knackar på.